Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Kameralarınızı Başka Bir Kişi ile Paylaşmak/Paylaşımı İptal Etmek/Paylaşım Davetini Yeniden Göndermek

invidyo hesabınızı aile ve akrabalarınızdan dilediğinizle paylaşabilirsiniz.

Unutmayın ki birden fazla kameranız varsa aralarından sadece birini paylaşamazsınız. Paylaştığınız hesapla kurulu olan tüm kameralarınızı paylaşmış olursunuz.

 

Yeni bir kullanıcıyla hesabınızı paylaşmak için Olaylar ekranının sol üstünde bulunan menü ikonuna dokunun.

sol_menu_ust.png

Açılan menüdeki "Hesap" düğmesine dokunun.

so_menu_acik.png

Açılan hesap ayarları menüsünde göreceğiniz "Hesap Paylaşımı" sekmesine dokunun. Burada "Hesabınızı Paylaşın" düğmesini göreceksiniz.

hesap_paylasimi.png

Düğmeye dokunduğunuzda karşınıza paylaşmak istediğiniz hesabın bilgilerini gireceğiniz bir ekran gelecektir.

hesap_paylasimi_box.png

Paylaş düğmesine bastığınızda belirttiğiniz e-posta adresine bir davet e-postası gönderilecektir. Eklediğiniz kullanıcı kameralarınıza erişebilecek hesaplar listesine alınacaktır. Eklenen kişi e-postasına girip daveti kabul edene kadar bu hesabın durumu "Yanıt Bekleniyor" durumunda kalacaktır.

hesap_paylasimi_2.png

Davetiniz kabul edilmiş olsun ya da olmasın dilediğiniz zaman sağ tarafta gördüğünüz çöp kutusuna dokunarak bu daveti silebilirsiniz.

Eğer başka bir kullanıcı size hesap paylaşma davetiyesi gönderdiyse bu kişinin hesap bilgilerini "Benimle Paylaşılanlar" kısmında görebilirsiniz. "Kabul et" düğmesine tıklayıp kabul edebilir ya da reddedebilirsiniz.

ÖNEMLİ: Eğer sizinle paylaşılan bir hesabı kabul ederseniz bu sizin kameralarınızın da o hesapla paylaşıldığı anlamına gelir. Özetle hesap paylaşımı aslen hesapları birleştirme gibi çalışır. Sizinle paylaşılan hesabı kabul ettiğinizde iki hesap arasında fark kalmayacak şekilde birleşecektir. Sadece tanıdığınız kişilerden gelen davetleri kabul edin.

Güncellenme

Paylaş!

Bu makale yardımcı oldu mu?

14 kişi içerisinden 6 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü

Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder